Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zenador

    csendes tag

    válasz Intruder2k5 #16962 üzenetére

    Szia!

    Olvastam a többiek hozzászólását is másnál is van ugyanilyen probléma a TP-LINK WR1043ND routernél szakad néha a WAN-kapcsolat!

    A legutóbbi gyári firmware-t újra felrakom rá. Lehet, hogy a legutóbbi firmware frissítés nem sikerült rendesen, pedig jó minőségű zavarszűrős BELKIN 230 V-os elosztót használok, tehát még az sem fordulhat elő, hogy feszültségtüske esetleg bekavarhatott a firmware-égetésbe (Úgy tudom, hogy elég sz*r tápegységük van a routereknek, elég gyenge zavarszűréssel).

    Ha a gyári firmware nem segít, akkor megpróbálom az általad javasolt firmware-t. Ha az sem, akkor megcserélem a két routert. LAN-LAN módon kötöm össze a kettőt, úgy hogy a lenti router lesz a TP-LINK WR1043ND. A másik WAN-ján megy be az internet. Ebben a sorrendben, tehát a TP-LINK WR1043ND WAN-ját nem fogom használni. Szerinted a hibás WAN így is be tud kavarni?

    Ha a sorrendcsere sem oldja meg, akkor TP-LINK WR1043ND --> KUKA!

    Szívni fogom a fogam, mert ugye ez újonnan egy csúcskategóriás router volt viszonylag sok szolgáltatással. Úgy tudom, hogy ez nem az a kategória, ami néhány éven belül bedöglik, ennek ellenére sz*ródik :W

    Még egy kérdés. Öreg, és néha lefagyó alaplapoknál, márt csináltam "kondizást", az elöregedett elektrolit kondenzátorokat kicseréltem újabbakra és jobb minőségűekre. Ez sokszor segít az alaplapokon.

    Valakinek van tapasztalata a router javításban? Úgy tudom itt is vannak elektrolit kondik, amik elöregedhetnek. Valaki már javított hasonló módszerrel routert? Érdemes kipróbálni az elektrolit kondenzátorok cseréjét?

    Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák