Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csixy

    addikt

    válasz avkovacs #30445 üzenetére

    Amit szeretnél azt valószinüleg SIP telefonálásnak hívják. Lényege , hogy (majdnem) a legtöbb VOIP szolgáltatónak van SIP protokoll szerinti configja is . Így arra alkalmas router-SIP, Vagy modem-router-SIP combóba dugva közönséges mostanság használatos analóg telót , működő PC nélkül lehet SIP-telefonálni. A neten a Skyphoz lehet kapni IP-kliensként a routerbe dugható hurcolós teló SIP adaptert, a hangminőség pocsék.
    SIP telefonálásra igen alkalmas a Fritzbox fon sorozata, ez általában ADSLmodem-router combó és egyben otthoni telefon központ is - a hangminőség még a butított kodekek esetén is fájintos. Igen kellemes közülük a Fritzbox fon Wlan 7112-es, ez inkább csak IP-kliens SIP telefonálásra és gombbal kapcsolgatható AP céljára alkalmas.Hátrány (nekem legalább is) a német alapnyelv, de a 7170-esre sikerült angol softot tolni.Általában annex B rendszerű kütyük ( tehát t-home adsl compatibilis) lévén , hogy a német piacon használatosak, kivéve az angol és a svájci verziókat.

    http://www.3cx.hu/voip-sip/sip.php

    [ Szerkesztve ]

    Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

Új hozzászólás Aktív témák