Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neil Watts

    veterán

    Sziasztok!

    Lehet, hogy holnap beallok az openwrt-zok taboraba en is!
    Szoval mit is kell tennem?

    1. Leszedem a 10.03-at (backfire) es felrakom, de figyelek, hogy EZT szedjem le, mert kulonben eljo az Apokalipszis.... :DDD

    2. Felrakom, a webfeluleten keresztul: 192.168.1.1 es itt bejelentkezek, majd "System Tools" > "Firmware Upgrade" menupont. Itt kitallozom az elozoleg letoltott "ar71xx/openwrt-ar71xx-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin" fajlt. Megnyomom hogy OK, es par perc alatt felrakja.

    3. Ezutan ha vegzett akkor az OpenWRT webfeluletenek kene fgadnia, a LuCI-nak ugye... :) Feltetelezem, itt mar nem kell SSH-val buveszkedni.

    4. Ha megsem jonne be az oldal, csak a nagy feherseg, akkor a (DD-WRT & ASUS WL-520GC esetbol tanulva) ki kell uritene a bongeszobol mindent, majd ujra probalni.

    5. Ezutan a muveletsor utan mar lesz netem, es UPC-hez DHCP-n szepen automatan, buveszkedes nelkul fog osztani netet (wifi nem erdekel, az mar reszletkerdes.)

    Na szoval roviden ennyi lenne, nem? :)
    USB HDD-t felismeri? :)

    shez: A te keszulekedben van a hiba, Gyari FW? :) Ismerosi korombol 2 laptoppal is teszteltem, semmi gond sincs. Egyik XP, masik Vista volt. :)

    Udv. core2

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák