Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyikhus

    tag

    Sziasztok! Közel 9 év után az ATI-ról visszatértem az nvidiára egy MSI 7600GS-sel. Kártya be, NGO opt. forceware fel, TV meg összekötve a géppel. Már földhurok gondok voltak az ATI-nál is, de egy elosztó és manuális lehúzással megoldottam a kérdést.
    VISZONT:
    Tegnap órákig szívtam, mire sikerült kicsikarni képet a TV-ből.TVTool-lal nem jött össze, az FW-vel igen. Aztán jött az a része a dolognak, amit az ati esetében tapasztaltam az ATI tray tools-sal - nevezetesen, hogy 1280x1024-es TFT felbontásnál (akár klónban, akár theater módban) lelóg a kép. Az nview-ben beállítom, hogy a TFT 1280x1024-ben, a TV 800x600-ban menjen... és eredmény ua. Csak akkor nyer, ha a monitort lekapom 800x600-ra. Most akkor mi a megoldás? Hogy lehet belőni, h működjön. Ezeket a beállításokat valahogy automatice menedzsmenttel (profilok, ilyesmi) ezt meg lehet oldani, hogy ne kelljen mindig össze/vissza állítgatni?
    Még1, de lehet, h nem idevágó: hogy tudnám megoldani (végre...) hogy a két külön felh. profilom két különböző felbontással működjön? (nejem 1024x768-ra esküszik...)
    Előre is kösz! :R

    A dzsungelben minden ehető. Te is.

Új hozzászólás Aktív témák