Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szoszibá

    tag

    Szia Tothbe!
    Elolvastam az egész fórumot és próbáltam magam is az említett módszerek mindegyikét de mégsem jutottam eredményre TV VGA összeköttetésben.
    A problémám az, hogy ha összekötöm a gépet a tv-vel akkor a kép fekete fehér. A bootolás folyamata nem is látszik a tv-n csak a bejelentkező képernyő utáni rész, de az is fekete fehéren. Windows Vista 32bit-es oprendszerrel és ASUS 8600 GT videokártyával próbálkozom.

    Használt kábelek átalakítók: s-video jön ki a VGA ból, SCART megy a TV-be, ezért vettem egy s-video+jack - scart átalakítót amit a tv-be dugva fekete fehér kép jelenik meg.
    Ez egy sima s-video + jack - scart kábel.

    DE! Láttam említettél egy HAMA gyártmányú kábelt amin állítható valami és elméletileg színes kép lesz a tv-n. Láttam egy fórumozónak működött is. olvastam.

    Én is vettem egy ilyet, nem tudom jó-e. HAMA gyártmány, Média Markt-ban vettem 10m ,00041974.

    http://kepfeltoltes.hu/view/080420/SSA50007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ezen nem az van, hogy CONVERT ON/OFF hanem mint láthatod FBAS/S-VIDEO.

    Ezzel a kábellel azt értem el, hogy EGYÁLTALÁN NEM JELENIK MEG KÉP A TV-n egyik kapcsoló-állásban sem. Az előző kábellel amin nem volt kapcsoló azon volt kép csak fekete fehér.

    Kérdezlek Téged mert látom jobban értesz hozzá az átlagnál, hogy mi a teendőm, mit csináljak? Ha bármi más információra van szükséged, nyugodtan kérdezz kérlek!

    Válaszodat előre is köszönöm és nagyon várom!

    Tisztelettel:

    Péter

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák