Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gejzinho

    csendes tag

    válasz Watt25 #2796 üzenetére

    Nem gondolom :) Amikor ezt máshol felvetettem, kaptam a fejemre "hideget-meleget" azoktól akik szerint "nézhetetlen, életlen fos" lett UPCD-nél a HD csomag.és azt itt ezen a boxon is észre kéne hogy vegyem.
    Persze józanul gondolkodva, és nem már "agybajosan' pixeleket számolva tudjuk, ezek éppoly, vagy ha nem nagyobb túlzások, mint az hogy szolgáltató szerint sehol és semmilyen körülmények között nem vehető észre a csökkentés (csak műszerrel mérve).
    Jómagam ezért sem álltam be ügyfélszolgálatnál reklamálók sorába, mert egyrészt új előfizetőként még ingyenes HD csomagom van, másrészt nem elegáns hogy az 1280 X 720-at tudó boxom mellett azért sírnék hogy miért csak 1440 x 1080 lett négy inkriminált HD csatorna felbontása ;]
    Korábban sok jót hallottam a full HD-s Humax képminőségéről, így terveztem hogy inkább lemondok a dvr funkcióról csak hogy még szebb képet kapjak. Most ebben elbizonytalanodtam, hogy az új helyzetben kapok e annyival jobb képminőséget a Humaxon, ami miatt érdemes lenne e feladnom, a néha (havonta kb 3-4 alkalommal) jól jövő felvétele lehetőségét, ami nálam jól és megbízhatóan működött eddig a Philips boxon.

    A felbontás csökkentésről még egy észrevétel: továbbra is azt gondolom nem volt korrekt lépés a Directtől, de talán nem ostobák, és abban bízom hogy találnak majd olyan kompromisszumot amellyel a további HD csatorna bővítés nem megy a látható képminőség rovására. Elsőre elég drasztikusat húztak a felbontás és a bit-ráta csökkentéssel, de tapasztalva a jogos előfizetői felháborodást, biztos vagyok benne hogy finomítanak ezen még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák