Hirdetés

Aktív témák

  • M_AND_Ms

    addikt

    válasz Tanisz #4518 üzenetére

    Szerintem is, ha a UPC azt mondja 1000 Ft a plusz, hogy HDMI-s legyen a box, akkor nem lehet, hogy a végén 7000 Ft legyen belőle.
    Nem tudom, mit ragaszkodnak ahhoz, hogy csomagba be, csomagba ki, csomagot megbont, csomagot bezár, stb. stb.

    Miért kell éreznem azt, hogy elveszítek minden kedvezményt azért, mert még többet szeretnék náluk költeni? Minden épeszű kofa érti azt, hogy hamarabb kiváltja a vevőből azt, hogy többet vegyen, ha enged valamit a mennyiség után? Miért értékeli minden épeszű kofa azt, ha a vevő hűséges? Pedig a kofák csak egyszerű piaci asszonyok és nem jártak mindenféle biznissz szkúlba, mint ahogy azt az UPC tip-top menedzserei, akik ezt mind kitalálják.
    Persze az UPC-s topiktárs már régóta nem figyeli itt a nép szavát, tehát honnét is tudná, hogy mik azok az akadályok amik miatt a jelenlegi előfizetők nem költik jobban a pénzüket náluk (sőt elvágyódnak más szolgáltatóhoz), és amik miatt melegen eltanácsolnak mindenkit, hogy ideszerződjenek. Azt hiszik, hogy a több előfizető, majd a Winklerék hülyeségei miatt lesz (meg az idióta fülbevalós amerikai öregúr miatt).

    Ez egyszerűen egy fafejű és szűklátókörű hozzáállás. A végén annyi lehet, hogy szépen beintesz nekik és akkor se kiscsomag, se nagycsomag. Persze ezt ők (azt hiszik) meg sem érzik.

    Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Aktív témák