Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz kabelmania27 #50439 üzenetére

    Tegnap este működött, ma megint nem. A múltkor 2 napig jó volt, és utána romlott el megint. Itt nem nehezen cserélhető eszköz van a dolog mögött, hanem vagy olyan pocsék a hálózatuk, hogy állandóan toldozni-foltozni kell, vagy a műszakiak nincsenek a helyzet magaslatán. Tulajdonképpen teljesen mindegy - ha lejár a hűségidőm, kipróbálom az Invitelt. Nem hiszek benne, hogy ők egy klasszissal jobb szolgáltató lennének, de a UPC-ből nekem bőven elég volt.

    (#50442) ztsoft Teljesen megértelek, nekem kevesebb is elég hozzá, hogy elfogyjon a türelmem.

    (#50440) Intruder2k5 Ez érdekes. Tegnap direkt rákérdeztem, hogy tudok-e bármit tenni, ha fél órán keresztül működik a net,m aztán újra elmegy 71 óra 59 perc erejéig. Az üszis azt válaszolta, hogy semmit, max. ha többször megismétlődik, akkor egyedi eljárás keretein belül kérhetek kompenzációt. Az "újranyitható hibajegy"-kifejezés nem hangzott el, pedig nagyon erősen kötöttem az ebet a karóhoz, hogy az nem lehet, hogy ha havonta 10x3 napig, azaz gyakorlatilag folyamatosan nem megy a netem, akkor sincs más lehetőségem, mint újra és újra bejelenteni a hibát és várni.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák