Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    Sziasztok!
    Vettem a minap egy JBL Wave 300 fülest, alapvetően PC-vel szeretném használni játékra, youtubehoz. Hamar kiderült, hogy kifejezetten zavaró a késése, főleg játék közben, mivel eddig sose használtam BT fülest a géppel, most szembesültem vele, hogy az alaplapom csak max Bt 4-et támogat, a füles viszont már bt 5.2.
    Az lenne a kérdésem, hogy ha vennék egy usb Bt adaptert (ezt néztem ki [link]) akkor az "aptX low latency" funkcióval csökkene a hangkésés?
    +1 probléma, hogy usb C csati sincs az alaplapon, tehát még közbe kellene ékelni egy usb A - usb C adaptert is :D Lenne ennek így értelme? [kép]
    Bármi tanácsot, ötletet, más eszközt, megoldást szívesen fogadok és köszönöm!

    Újabb alaplapot nem feltétlen tervezek venni emiatt, főleg, hogy AM4 m-itx méretről van szó, így elég limites a választék számomra.
    Eddig halál jól elvoltam egy ezer éves apple jackes fülessel de most megváltozott az asztalom és annak elrendezése, így a gépház már túl messze van kábelen. Hosszabb kábeles ,gamer fejhallgató kizárva, semmi szükségem rá (van is egy valahol itthon), szinte a mindig csak a füles felét használom amúgy is. Továbbá az "agyba dugós" fülesek is kizárva, mert számomra csak ez a hagyományos forma kényelmes egyedül, főként ezért is vettem a JBL wave 300-at.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák