Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz Mercutio_ #3450 üzenetére

    Itt vok újra. :)) Hát gyerekek eddig sem értettem mit keresünk az EU-ban de most már végképp nem. :D

    QVL lista csak támpont, vmikor amikor bevezették a lapot leteszteltek pár modult ami éppen a kezük ügyébe került, akkor még a 4GB modulméret sem volt elterjed, nem hogy a 8G-sek. Igazából a bios-on és legfőképp a memvezérlőn múlik a dolog,a lapnak ma már vajmi köze van az egészhez (nem úgy mint régen).
    Szóval támpontként tekints rá csak.

    Vengenace nem rossz ram, de ki lehet fogni belőle elég ramatyot is. Ha nem cél a tuning akkor ok, ha igen akkor Patriot.
    Vengenace az a belépőszint a Corsair-nél, ugyan az mint a Value/XMS csak jobb a marketingje (ennek a felárát kell megfizetneed felárként az XMS-hez képest mert ugyan azok a chippek kerülnek rájuk amúgy), elég vegyes minőségű chippek kerülnek rá összeségében. Ugye a Corsair nem gyárt ramot amilyen chipet éppen megkap olcsón azt teszi rá. Dominator már más tészta de azon az árcédula is gömbölyűbb... :D

    Szóval ha elég egy 1333-as vagy 1600-as akkor vmi olcsóbbat néznék, Kingstont, Kingamax-ot... Jöhet mezítlábas is, ezek a 1,5V-osak alig termelnek már hőt. Teljes terhelésen kb 3-4W-ot fogyaszt/modul, idle még ennyit sem.

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák