Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Lucif-R

    senior tag

    válasz Joshi #13265 üzenetére

    de biznicel... de mikéne tőle ami asapban kell és ennyire oda van a géped nélküle... türelem vízhűtést terem... vagy torna terem... :))

    BearGOD:

    Csak azé nyavajogtam, mert vagy 3-4x írtam a kérdést mire valaki írt...

    Neked is türelem tornaterem... valszeg mindenki látta olvasta csak ez inkább valamelyik ventis modos egyéb topic jobban elmondja, hogy miért "jó" dolog a dupla venti.

    Tudom, hogy a meleget szívná ki így a radi hatásfok nőne

    Nem értek azzal egyet hogy ha kiszívod a meleget a radin keresztül akkor ezzel a radi hatásfoka nőnifog... melegebb levegővel nyomatod át mint a szobahőd... meg különben is ha vizezel akkor max a passzív dolgok melegítenek, de mivel azokat nem hűtöd vizzel igy nem fogod azzal a radiátor hatásfokát növelni hogy elszívod róluk a meleget.

    A meleg felfelé száll, ebben igazad van, de gondolod ennyire rontaná? megha levan hűtve a cucc vízzel, akkor annyira nem lehet bent meleg nem?

    Ja ez a fizika :DDD meleg fel, hideg le... nem lenne egetverően nagy rontás nem 20°C az tuti, de akkor is minek "dolgozol magad ellen" ? Ha meg annyira nincs ben meleg akkor minek még két venti, illetve a passzív alaktrészek fűtenek + vinyók + CD/DVD (de az csak akkor ha éppen használod is ) szal bent mindig melegebb lesz mint kint...

    Vagy mi lenne, ha a ház oldalára tenném a radit úgy hogy a kinti levegőt átszívják a radin és benyomják gépbe?

    Ugyan az mint ha bentről szívnád kifelé... csak pepitában... ötletnek monodm csinálj lábbakat a radinak... nem nagy ördöngősség és árban is ilyen max 1k és igy tegdd a házad teteéjre ( nem be, RE ) és igy a szobahőt fogja forgatni... amúgy ha kb minden vizezve van akkor 1 max 2 leszabályzott venit elég a levegő mozgatásához... nekem konkrétan a táp meg egy 12cm-s venti van a hátuljában ( és mellette csak a vinyók nem vizesek... egyenlőre ;) )

Aktív témák