Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz sK0t #13843 üzenetére

    Mindenképpen Lainget vegyél,sokkal erősebb,és megbízhatóbb,és magyar :C
    Az a helyzet hogy hiába veszel 1/2"es csatis D5-öt ha a csöveken nem tudsz annyi vizet áramoltatni,mert azok szűkebbek,akkor felesleges a szivattyú,és gondolom annak sem tesz jót,bár asszem a D5ön van fokozatszabályzó. A 10/8 vagy 11/8as csövezés a leggyakoribb 1/4"es csatikkal.Ahhoz találsz a legtöbb cuccot.
    Nem tudom milyen konfigot akarsz hűteni,de én nem látom sok értelmét a 13as belső átmérőjű csőnek. Tegyél 10/8as csövet vagy 13/10est és szerezz nagyobb radit. Ez az én véleményem,de majd akik jobban értenek hozzá mondják :)

    Mellesleg az nem jelent semmit hogy minek a tagja,van itt ph addikt is aki több embert vágott át mint amennyit a vasárnapi misén látsz :((( de tény: jugeen megbízható. :C

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Aktív témák