Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • fuzik

    aktív tag

    válasz Relic81 #1846 üzenetére

    Szerintem ott kellett volna kezdened, hogy megbeszéled a problémádat azzal az emberrel, akitől vetted a cuccot - illetve összeszereltetted.

    Ha nem segít, akkor nem ide kell írni, hanem az erre való topiba.

    Ha puhafalu vastag csővel szereltétek a konfigot, akkor könnyen lehet, hogy elzáródott valahol. Ráadásul rohadt nehéz vele dolgozni. Mivel csak nagy ívben lehet törés nélkül hajlítani sok víz fér el benne, és a felmelegedés mellékhatásaként (mikor már nem bírja a cső fala a víz súlyát) összecsuklik (lehet, hogy összecsuklik). Ezért nem is szoktunk akármilyen csövet használni. Kétlem, hogy Nyugdíjas boldog lett volna attól, hogy ezzel a csővel kell dolgoznia. Önszántából biztos nem ajánlotta volna ezt a csövet.

    Az egyéb részeket, illetve a hitelrontás kategóriát kimerítő részhez nem kívánok hozzászólni....

    Most hogy kimérgelődted magad, szerintem gondold át újra, hogy biztosan ezt akartad -e írni. Szerintem Nyugdíjas boldogan átcsövezi neked a cuccot. Ezt a postot meg törölteted, vagy módosíttatod.

    Egyébiránt a tiedhez nagyon hasonló konfigokat (csak éppen quad procival) egész szépen elvisz a mora. Természetesen azért egy - egy venti ilyenkor már nem árt.

    ___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

Aktív témák