Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • fuzik

    aktív tag

    válasz banderasz77 #2305 üzenetére

    Jó gyorsan ugrálgatsz a kategóriák között ;] !?

    Szóval jó cucc a Fuzion, de ha lehetőségem lenne választani - és nem szőröznék pár ezresen, akkor valószínűleg inkább Enzotech blokkot vennék. Jobb minőségű a kidolgozása, mint a Fuzionnak, és nekem jobban is tetszik. Szemétgyűjtés szempontból is egy kicsit jobbnak tűnik az enzotech kialakítása. Ami még az enzotech mellett szól, az a helyből megnagyobbítható beömlő. A blokk beömlője egy gumigyűrűvel van leszűkítve, ami könnyedén eltávolítható. Jah ami még fontos a szendvicses blokkoknál.... az enzotech blokknál a beömlő ágnál belül is van O gyűrű, a fedél és a vízgyűjtő találkozásánál, azaz nincsen nyomás veszteséged amiatt sem, hogy akár csak egy pici víz a beömlőből egyenesen a kiömlő ágba (vízgyűjtőbe) szivárog.

    Hozzáteszem, hogy még nem teszteltem / nem próbáltam ki a blokkot, úgyhogy ez egy vacsi közben megejtett ismerekedés alapján alkotott vélemény. A talp egyébként maga a vizuális orgazmus..... ellentétben a Fuzion talpával, ami nekem nagyon nem jött be.

    Na de mind1 - nem szokásom, úgyhogy nem reklámolok tovább :U .

    ___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

Aktív témák