Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Aygor

    tag

    válasz Mlacee #26232 üzenetére

    Nem fordítottam meg őket, itt olvastam valaki javasolta h jobb neki, meg uilyen. radi volt havernál, ott ő asszem próbálta és így jött be neki jobban.
    Valójában ördögi különbség nem hinném h lenne, régebben használtam az egész gépet 1 ventivel, míg a többi állt, úgy sem volt baja a rendszernek.... most h van ford szab, most közepes fordulaton, v minen mennek. Ezek 1600 os Sflexek min ford asszem 800-600 körül lehet. Hangjuk 0, bár a 4 ventiből az 1ik max fordon hangosabb, illetve zavaróbb hangszínű... csekkold le mielőtt beépíted!!! pont a táp fölötti az :((( első bekapcskor tünt fel.... de ezért nem fogom szétbontani a komplett házat szóval amíg tönkre nem megy marad!
    Másrészt lehet erre is rakok láng efektet ezért is maradt felül a venti... gondoltam akkor erősebben fúj. harmadrészt ha többet pepecselek és rakok oda teljesrádiuszú gumibakot akkor csak radiról tudna szívni, íg sem hinném h sok falsot kap, de azt is a gépházból szóval mind1.

    2. Ne kövesd el azt a hibát h gyorscsatit használsz!!! csak a szívás van vele, higyj nekem.
    Sima csati, aztán csőbilincs, v kábelkötegelő. Rámelegítheted, v simán, de ne gyorscsatit, mert hangyafasszal vastagabb a cső, akkor szenvedés felhúzni, illetve ha rossz a menet feletti rész képes elvágni a csövedet, mikor húzod meg. Szóval FELEJTSD EL!!! És olcsóbb is, nemcsak megbízhatóbb. A vidkarira kellett ilyet tennem ne tudd meg mennyivel 1xűbb, h szitkozódtam utána.

    A hűtőkörben kb mind1 mi után jön mi, kb 0,5 fokot dobhat max bármi is a rendszerben.

    FID: És a memó vízhűtését felejtsétek már el. Legalábbis nem melegszik annyira, h szüksége lenne rá. 1 halk házventi elég neki. Főleg ezeknek a heatpipe-osoknak. Parasztvakítás!!! és még nem is látszik, max elmondod a haveroknak, h hű a memók is vízhűtésesek... ÉS??? Megér 20k-t ???? Igaz 1x kell megvenni, felesleges sztem. Nehezen hinném h annyira húznátok a memót is h kell neki ekkora hűtés.

    Maradtam.

    Ja és thx! Sokat szöszöltünk vele.... Majd talán elkészül valamikor, de most 1 drágább projektbe szálltam bele, nincs idő, illetve pénz se erre, se a home made projektorra sem :(
    Pedig utóbbi is működik csak normális ház, freshnel kéne neki.....

    Piros-pontok: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=Aygor&submit=%C2%A0 http://prohardver.hu/temak/keres.php?stext=%22kivel+%C3%A9rdemes+%C3%BCzletelni%22&suser=&sival=

Aktív témák