Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz joshua7 #33136 üzenetére

    na most kéne odaadnod danati-nak a TRUE-t egy tesztre.. szvsz a kettő között lennének az értékek..
    ahogy tudjuk fél berugás kidobott pénz, így van ez a gyenge alkatrészekkel is, ezért nem ajánlunk itt TT-bigwater-t, meg hasonló kombókat, mert nem hozza az "igazi" vizes eredményeket, ha spórolni akarsz akkor hardveraprón keress minőségi cuccokat, olcsón..

    Tody a megalkotás után sokat tesztelte a cuccait, (muszáj is, mert utána javított rajtuk az igényeknek megfelelően rev.1.2.3.), így bebizonyosodott, hogy a nevesebb gyártók csúcskomponensei alig múlják felül, vagy elmaradnak tőle.. ő nyilván ezekhez képest árazta be a cuccait.. k.mamutot nem ismerem, de ha logikusan ténykedik, akkor ő is végzett méréseket és pozicionálta a termékeit.. nyilván sokszor jobbak, mint egy átlagos léghűtés, de szvsz ő inkább a rendelkezésre álló cuccaiból próbálja kihozni a maximumot, amiből ennyit lehet, T56 meg a teljesítményre próbál fókuszálni és ahhoz gyárt alkatrészeket..
    tehát a két kategória nem egyeztethető össze, illetve ahogy szacsee is mondja minél nagyobb hőterhelésnek van kitéve a rendszer annál nagyobbak lehetnek/lesznek a különbségek, ott mutatkoznak meg igazán, hogy mire lettek tervezve.. lehet a k.m blokk elbírna többet is, bár a belső kialakítását nem ismerjük, de a 6mm-es belső megpecsételi a hőleadás maximumát..

    régóta mondom, hogy kéne már összerakni egy jó 1-es hsz-t, amit lehet linkelgetni a h2o-felé kacsingatóknak, kicsi fizikát, mi, hogy, miért, lehetőségeket 3 általános és költséghatékony kombóra, a már bevált alkatrészekből, illetve hogy mit nem érdemes megvenni.. vállalja valaki? vagy cooperative melóban ki segétkezne? :)

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Aktív témák