Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    válasz bim #6213 üzenetére

    Sajnos nincs digitális gépem, de a végső szerelésnél elhívom havert, s minden aprólékosan körbe lesz fótozva, majd fotózva. :DD

    Azért röviden leírom: a ház oldalával kezdtük. Erre végül fekete TESCO öntapadó tapéta került. Gyárilag olyan széles, mint a szigetelés, az újpesti áruházban kapható. Véletlenül akadtam rá, másutt még nem láttam. :)
    A ház alját és tetejét is ilyen rétegekkel szigeteltem. Itt gondot okozott szépen méretre vágni mindent ügyelve a kidudorodó szegecsekre, csavarokra, csavarhelyekre, stb., de végül úgy érzem, szépen sikerült.
    A hátulja is hasonlóan néz ki, az eleje kcist más. Itt a kis rácsos modulok üregeibe van benyomva a ragasztott szigetelés, az erő, s egy picike kifolyt Palmatex ott tartja őket. A hátuljára pedig kétoldalas szalaggal van ráragasztva egy összefüggő réteg Metal Silk+tapéta. Ez hiba volt, szét kell még vágnom, mert most nem tudom külön kiszedni az 5.25"-os elemeket, összefogja őket a ragasztó.

    Történt olyan is, hogy az oldallap (rajta a 10 radiátorral) eldől, s elkapta a gép elejét. Majdnem hülyét kaptam, szerencsére csa érintőlegesen húzta meg az egyik ilyen rácsos részt, amit könnyen tudtam cserélni. Két hellyel fölötte viszont ott volt az iMON VFD...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák