Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz ViZion #36048 üzenetére

    Ha mazlija van, akkor persze lehet hasznaltan nezelodni. De eleg ritka, ha pont talalsz olyat, ami Neked kell. Pumpa+teto, tartaly, csatik biztosan megoldhatoak hasznaltbol, azok gyakoribbak. Ellenben a tobbi beszerzese nagyon nehez. En 4 honapig kerestem, aztan meguntam, es megvettem boltbol a radikat, meg a blokkokat is. VGA blokkot kizart, hogy talalni fog hasznaltan.

    A Pascal -t csak azert irtam, mert nem biztos, hogy erdemes lehet most levizezni ket Ti-t. Azok a blokkok tiszta veszteseg, es mivel par honap csak a megjelenes, igy en mar nem mennek bele. Nekem is itt volt a 2db Ti, aztan nagy gyotrodes utan, csak az egyikre vettem blokkot, a masikat tovabbadtam.

    Ha jol emlekszem, a sracnak amit osszeraktam, az kb. £480 volt, pumpa+teto, csatik volt hasznalt, tobbi boltbol jott. Rosszul emlekeztem, mert dragabb volt majd £100-al. Pontosan nem tudom, mert a ventik utolag jottek a folyadekkal egyutt(mert pirosat akart). Csak a folyadek egy kisebb vagyon volt... De ugye azt meglehet oldani olcsobban is.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák