Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz King Unique #15263 üzenetére

    Mármint nincsen megfelelő humán és ott szellemi erőforrás, hogy a linkelt útmutatók alapján pár-néhány kattintással beállítsák szükség esetén a kívánt módosítást? Az céges szinten pláne ciki. :D

    Nincs. Annak a felfogása, hogy az általad is belinkelt és általam is ismert ezer éves módszerek ezeknél a konkrét 7400 2in1-oknál valamiért nem mennek, nem tudom miért okoznak nálad gondot, de engedd el akkor. Ez tényleg baromi ciki amúgy, az MS-re nézve biztosan. A korrupciós pénzeket fejlesztőkre kéne költeni, haladnánk joban amúgy ;]

    De, az márpedig az adott szervezet, cég baja, ha olyan kritikus környezetben nincsen megfelelő üzemeltetés, IT support, az tény, ezen nincs mit ragozni. :B

    Valóban nincs mit rajta ragozni. Egyszerűen buborékban élsz és szisztematikusan pakolod a téglákat a falba ami elválaszt a nagy valóságtól. Egyszer elviszlek vidékre államizgatásba, ami mondjuk nem megyeszékhely. Oh boi, az arcod amikor elkezd rángatózni mikor meglátod, hogy felmosófejre sincs pénz, nem még IT supportra :DDD Ember anyámék XP alól dolgoznak olyan vasakon és kiépítéssel, amikből én a retró gépeimet rakom össze. Minimum 5 éve :))

    " telepít és működni fog. Szokott? Van amikor igen. Van amikor meg így jártál nem"
    Ez nem szokott / nem szokott működni alapon megy, hanem eleve úgy működik a Windows-frissítések telepítése a szüneteltetés és folytatás után, ahogyan le lett írva, ami megint tény. :)

    Meg az is tény, hogy ha elérted a maximális időt és még mindig összeomlós frissítésed van és 22-es csapdájába rakja magát a vas akkor állsz boci szemekkel és nézel, hogy na most mi lesz.

    "nem fog nekem semmilyen frissítést eltávolítani, mert egy jelenlegi épp telepítés alatt van"
    Akkor kérünk erről plíz egy screenhot vagy videót, mert amit leírsz, az eleve ellentmondásos... A helyreállítási környezet (WinRE) az eleve külön van, ott nem lehet folyamatban lévő frissítés, az max. az éppen futó Windows alatt van, meg az újraindítás után a 0 —► 30% és 30 —► 100% véglegesítésnél.

    Mint MS termékekben bejáratos ember nem szoktál hozzá az ellentmondásokhoz? Hajaj, itt valaki füllent :B

    A KB5029263 a múlt havi "B" kumutatív frissítés, annál pont nem kellene BSOD-nak lenni, az inkább a "C" / "D" és eleve csak válaszható KB5029351 számúnál aktuális és ott is MSI alaplapoknál az Intel bénázása miatt.

    És akkor mi a pék túrós fanfáros kantárnadrágjába szőtt betyárkörtéjét kezdjek ilyenkor veled? Na meséld már el. Itt koptatod a billzetet ezerrel, hogy nem ez, nem az, nem értek hozzá, nem úgy van, még mindig nem értek hozzá, meg 2 kattintás, olyan nincs, az nem lehet. Itt van 3 rohadt gép, azonos konfig, azonos probléma. 50 másiknak semmi baja, ezeknek meg van, ugyanaz a céges telepítőből idáig frissült vas és sok esetben még a hardver is egyébként csott egyforma. És igen, ez az a frissítés. És igen, a leírtakat csinálja mindegyik. Na most akkor mi lesz? Mégis van ellentmondás? Mégsem 2 katt? Akkor jössz megcsinálni?

    Igen, ha nem világos, akkor nem világos, az már egyéni probléma.

    A tied leginkább esetünkben.

    Ellenben a lehetőségek le lettek írva, amiket már csak alkalmazni kellene tudni.

    Beszéld meg az MS-nél ülőkkel, hogy lehessen őket alkalmazni. Mikor a Konica srác hajtogatta ugyanezt hónapokig, mondom jó, fizetem a kiszállást a 3 legjobb emberednek az országból. Idejösztök és megcsináljátok akkor az OSX-re ezt a szutykot. Ha nem megy, akkor viszitek a nyomtatótokat is...
    Nos, Xeroxunk van a rákövetkező héttől, úgy égtek a srácok, mint ahogy te tennéd itt most az én székemben :DDD Van amikor illik beismerni, hogy igen, megesnek ilyen anomáliák. Ez nem a te hibád, ez a hulladékot fejlesztő cég hibája, nem kell magadra venni a golyóállót és befutni emiatt a harctérre :B

    ui, mert szerkesztettél:

    Hát ha én odamennék, akkor valószínűleg azért csak meg tudnám oldani, mármint egy havi kumulatív frissítés visszavonása / eltávolítása, szüneteltetése azért nem olyan bonyolult művelet.

    Leírtam és ismétlem azért: nem tudod megtenni, mert ez a frissítés kimaxolt szüneteltetésen van, mielőtt elmentem nyaralni is már 2 hétnél ketyegett, nem tudod sem konfigban kitolni, sem a rendes update menüpontban. Persze, vannak ötleteim azért még nekem is, hogy ezt miként lehet elcsalni, maradjunk azon a szinten, hogy nem rosszalkodunk a rendszerben.
    A deal az deal, én tartom, ha megcsinálod, kapsz egy rakat pénzt. Ha nem, akkor te perkálsz Mester :K Lássuk mekkora a mekkora.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák