Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz King Unique #15265 üzenetére

    Miért, azokon talán valamilyen speciális Windows 11 fut, a linkelt útmutatók talán nem általános jellegűek, a Windwos Update általános működése, beálítási lehetőségei talán hardverspecifikusak? Nem, nyilván nem, szóval tényleg jobb lenne ezeket elengedni. :B

    Oké engedjük el. Legyen merő véletlen egybeesés, valamiért pont a 3 kott egyforma vason döglik meg, egyik másikon se. Tippmixet mondjuk ne rakj ilyen logika mentén :K

    Nem, te élsz itt ezek szerint buborékban és álomvilágban, ha az 50 fős garázs bt alapján próbálsz itt általánosítani és úgy beállítani, mintha mindenhol az lenne a jellemző, nem léteznének nagyobb cégek, vállaltok megfelelő IT supporttal, ami nyilván nem igaz.

    Fogtad az alap kijelentésed, amire cáfoltam, hogy messze nem csak a multi van és vedd már észre ezt, erre bedobod, hogy bubiban vagyok, mert általánosítok a KKV-ra. Azt a kutyafája. Na itt aztán vannak fordulatok, tiszta spanyol dráma.

    A témától eltérő offolást és ide nem való megjegyzéseke pedig kéretik itt mellőzni, ez a Windows 11 és nem a Windows XP topik, az még kb. senkit nem érdekel és a jelen probléma szempontjáből is irreleváns, hogy te merre jársz ls kit hova akarsz elvinni. :D :B

    Elkezdesz példálózni "senkit nem érdekel" multizásoddal, becáfolok elég masszívan, hogy a valóság nem ez, és erre bedobod ezt. Szerintem már te sem látod a fonalat.

    Mármint 35 nap nem elég arra, hogy egy havi kumulatív frissítésre javítás érkezzen a következő "B / C / D vagy OOB" frissítésnél, meg pláne hogy lehet az akár X-szer 35 nap is ha a következő telepítés megint meg van szakítva szüneteltetéssel? De, általában elég szokott lenni, csak ugye ismerni kellene a Windows Update működését.

    Puhulgat a keményvonal, hogy nincs is itt semmi frissítés para, alakulunk, most már azért mégis lehetséges. Mondjuk a ló még mindig magas. Nos, nem resetel. Igen, tudom hogyan kell. És amikor vádolsz másokat személyeskedéssel és hasonló dolgokkal, olvasd el 2 orbitálisan lenéző kijelentés között mit írsz le és hogyan. Köszönöm.

    Igen, mivel ha le van világosan írva, hogy mely esetekben reális a folyamatban lévő frissítés, te még olyat (WinRE) írsz ahol pont nem, akkor jogos az ellentmondás említése. Amire érdemlegesen már nem sikerült válaszolod, csak alpári megjegyzésekre és személyeskedésre futtotta, ez is sokat elárul.

    Hogy mit nem írhat ki teljesen totálisan végbement frissítésnél a WinRE?
    Sokat elárul az is, hogy a személyeskedés és az alpári megjegyzés definíciója még mindig nem az amire használni akarod. Ezek szerint egyikkel sem találkoztál még.

    Na meg azért, mert te valamit nem tudsz beállítani és megoldani, azért nem feltétlen a Windows és máskat kell okozni, aki segíteni próbált. :U

    Érdekesen definiálod a segítséget. Ha valamit az ember kipróbál, nem működik és leírod, hogy azért nem működik, mert biztos nem tud megnyomni egy gombot ötödjére sem, holott gyanús, hogy azért lehet 20 éve a területen mozogva erre képes lehet az illető... nem tudok erre mit mondani :N

    Éppen fordítva, esetedben látszik a leírtak alapján, ha ismert információk és azokhoz mellékelt útmutatók alapján nem megy egyszerű dolgok beállítása.

    Ctrlc és Ctrlv ismét.

    Nem kell itt mellébeszélni és offolni, senkit nem érdekel az "OSX" és "Konica srác" mese, a Windows 11 és ott a Windwos Update működése témához kellene érdemlegesen hozzászólni, vagy ha nem megy, akkor nem szaporítani feleslegesen a szót. :B

    Hasonlat, metafora, párhuzam stb. fel nem ismerése megint nem az én gondom. Továbbá a "senkit nem érdekel" visszatérő motívum. Helyesen: "engem nem érdekel".
    A sztori amúgy egy IRL Ikarosz történet lett volna, hogy milyen az amikor... hagyjuk is.

    Lásd az előbb leírtakat, "lehet az akár X-szer 35 nap is ha a következő telepítés megint meg van szakítva szüneteltetéssel".

    Lásd a fentebb leírtakat, n+1.

    Igen, van amikor illik beismerni, ami esetedben pont aktuális ha leírtakkal nem voltál tisztában és egy kumulatív frissítés eltávolítása, frissítések szüneteltetése, stb. is láthatóan ekkora problémát okoz. :B

    Mi alapján nem voltam ezzel tisztában? Mert ezt hajtod a kezdetek óta, csak mivel az első dolgom volt azokat megtenni mielőtt a topikba írtam, (ahogy tettem ezt 10-15 éve mióta erre van ilyen opció) ezért olyan furcsa ez nekem. De dagadjon a kebel :K

    Ami ez valóban nem a Microsoft és nem is a Windows 11 hibája, hanem eleve a felhasználóé, az előbbieké max. a hibás frissítés.

    Szerintem a kuka frissítés, majd annak nem javítása az első vonal és aztán jön minden más.

    A szükséges információk le lettek írva és kb. legyen elég ennyi, a nemkívánatos megjegyzéseket pedig kéretik itt mellőzni. Köszönjük!

    Hasonlóan köszönjük mi is. Legyenek ezek bárkik is :R

    Szerk. látom közben sokak lettünk, mire ez beírtam. Ha gondoljátok ezt törölhetitek. Vagy az egész láncot akár. Bocs, többször nem kérdezek.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák