Hirdetés

Aktív témák

  • crazyec3

    csendes tag

    Üdvözletem.

    Akadt 1 apró problémám amit immáron vagy 1 hónapja nem sikerült megoldani sehogy se, így végső reményeim Ti vagytok. Rá is térnék a lényegre.
    64-bites Win7-et használok, egy ideig szépen is ment minden, majd kb 1 hónapja jelentkezett először a probléma: minden fut rendesen, majd egyszercsak el kezd közel 100%on pörögni a proci és gyakorlatilag lefagy minden kb 2-3percre. Utána rendesen megy minden míg el nem telik egy kis idő(mondjuk 1óra), amikor újra ezt csinálja...
    Megnéztem task managerben mégis mi lehet ez ami ennyi erőforrást használ, majd sajnos azzal találtam magam szemben, hogy teljesen mind1 mit futtatok ( böngésző, video player, játék) mindig az adott program használ 95-100%ot.
    Következő lépés: jó legyen vírus. Mindenféle csoda programot, egyik sem talált semmit. Rendben. Format C. Friss windows, új remények. Fail. A probléma még mindig fenn áll.
    3. lépés: Úgyis tervben volt egy nagyobb upgrade, így megsürgettem az alkatrészek cseréjét. Új proci, semmi. Új alaplap, semmi, Új VGA+táp, semmi. Kezdek picit fusztrált lenni(természetesen összepasszol minden alkatrész nem csak vaktában vásárolgattam). Driverek is up-to-date-k.
    4. kör: Jó biztos a 64-bit windows rossz, legyen 32bit. Nem nyert.
    :W
    Most jelenleg itt tartok, minden ötletem elfogyott és Ti vagytok az utolsó reményeim :) :R Remélem sikerül valami megoldást találnunk.

    Előre is köszönöm:
    Kovács Krisztián

Aktív témák