Hirdetés

Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    válasz sfdrakex #12638 üzenetére

    Ebbe a logon soundba már nem vagyok biztos, most leszedtem a cuccost és továbbra sem működik jól a hang, holott az előbb ment enélkül, így bőven lehet, h más kavar be neki. Nem kevés drivert/progit telepítettem tegnap óta. Mellesleg az az okosság, nem nyúl rendszerfájlhoz. Legalábbis nem tudok róla.

    Attól meg, h csináltam vmi egyszer és tudom, h hogy működik még nem jelenti azt, h még most is azzal szívok. Mellesleg amikor amiatt szállt el a rendszer, akkor egyértelműen nyilvánvaló volt, h mi okozta. Az meg, h ez hány éve volt, már magam sem tudom.

    Értem, h mire akarsz kilyukadni, csak nem szeretném, ha vérpistikének néznél, aki csak anyázni jön a topikba, h mekkora rakás shit ez win, meg különben is mennyire szar az ms, meg kikérem magamnak, h nem ingyen van és nem működik magától tökéletesen minden junk programmal.

    (#12640) sfdrakex: Megfeledkezel azokról a felhasználókról, akikenek fogalmuk sincs, h mitől eredeti/legális a rendszer. Vagy ha azt modndod, h windóz aktiváció, akkor azt kérdezik vissza, h sütni tud-e. Többen vannak mint hinnéd.

    [ Szerkesztve ]

    Let's begin, de gozaimasu!

Aktív témák