Hirdetés

Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz vviktor1 #18384 üzenetére

    alap dolgokat miért vesznek ki ?

    Ha jól tudom, biztonsági kockázat volt, IE meg alapban sandboxolva megy. Ez meg egy kicsit lényegesebb téma, mint pár hóttfelesleges gif lejátszása.

    Miért véded ennyire ezt a rendszert egy bizonyítottan beválttal szemben ?

    Miért akarsz egy 9 éves operációs rendszert tovább használni ahelyett, hogy gif-eket IE-ből vagy valami képnézegető appból játssz le?
    Egyébként igazán kíváncsi vagyok, hogy mi működik jobban XP alatt. A Paint most is azt tudja (némivel többet), mint XP alatt, bár nem nagyon izgat, mert Paint .NET-et használok, ha kell.
    Valljuk be, ez két elég nevetséges indok az XP sztárolására/Win7 leírására.

    Elhiszem hogy húdeszép meg csilivili, de ha munkára kell a gép akkor inkább xp-t indítok most is.

    Nézd, én elhiszem, hogy a te munkádhoz jobban alkalmas. Csak akkor írd saját véleményként az ilyen okosságokat, ne általános igazságként. Vagy még inkább írd le, hogy miért, különben bocsi, de nem hiszem el, hogy egy rosszabb erőforrásmanagementtel rendelkező, bizonyos modern hardverfícsörök kihasználására képtelen és alapvetően kevésbé biztonságos rendszer mitől lesz alkalmasabb "munkára".

    Hát igen 8 év alatt hozzászokik az ember valamihez, most meg keresgéljek mert minden máshol/más néven van benne ?

    Akinek 1 napnál tovább tart "megkeresni" az "eltűnt" dolgokat (főleg úgy, hogy beírod a Start menu-be, amit akarsz és kiköpi neked), annak erős részvétem.

    [ Szerkesztve ]

    Sectumsempra - For Enemies

Aktív témák