Hirdetés

Aktív témák

  • razor03

    aktív tag

    válasz pzstm #24919 üzenetére

    Sikerült, kértem egy javítást és gyönyörűen megcsinálta. Köszönöm, hogy segítettél. :R

    Többiek: szerintem hasznos 2 oprendszert használni. Pl. egyszer úgy jártam, hogy XP-n a frissen telepített GeForce driver-em szemetelte a képet, és (akkor még) betöltöttem a másik meghajtón lévő Vistát ami megnyugtatott hogy a kártyámnak nincs baja, csak a driver nem stimmel. Ez csak egy egyszerű példa, de néha két értelmű hibába is futhat az ember, ami hardver hiba is lehet, és így lehetőség van a másik rendszerrel is próbát tenni.

    Meg én többnyire a régi egyszerű/jól bevált rendszert/programokat használom, és erre elég az XP. Valamivel gyorsabbnak is érzem, mint a Windows 7-et. Utóbbit - lehet nevetséges - de csak új játékokra használom egyelőre. Crysis-ban is 8 fps különbséget mértem azonos beállításokkal az XP javára. Továbbá szeretek nosztalgiából régi játékokat felrakni, és erre is jó, a bevált XP. Előbb utóbb úgyis átállok teljes mértékben a Windows 7-re, de most még jó a mostani felállás.

    Mostanában elég peches vagyok a gépemmel, ha bele néztek a "vírus a gépben" topikba, ott az előzménye annak, miért kellett most az XP-nek javítást kiadnom. Most már nem érdekes mi volt, de ha valaki tud magyarázatot szívesen fogadom, mert előjöhet még a hiba, amibe belefutottam!

    Pandáról: nos, 3 évig egy számtek szaküzletben voltam eladó/szervizes. Norton antivirust, NOD-ot és Pandát tartottuk készleten. A NOD az ára miatt, illetve az 1 gépre telepíthetősége miatt kiesett. Pandának jó az ára, ráadásul 3 gépre telepíthető. Sokat gyorsult az utóbbi időkben, amit a dobozán hirdet, tudom nem kell mindent bekajálni, de a tapasztalat is azt mutatta, hogy tényleg megéri az árát. A gépek vírus irtásánál is bevált. Nekünk pl. az volt a tapasztalatunk, hogy az ingyenes vírus irtok szarok, mert a Panda rendre 5-10 vagy több vírust, vagy egyéb szemetet talált az ilyen free programok után.

    Szóval pozitívnak éreztem, meg azt is meguntam, hogy a tört NOD-ESET folyton lekettyent, így vettem a Pandát. Ráadásul 2 gépünk van, meg egy noti, így pont jól jött. Aztán jött a hideg zuhany amit a vírusos topikban részleteztem (nem nagyon jött rá válasz, de végül megoldottam). Az meg hab a tortán, hogy nem megy 64 bites Windows7-el, pedig külön leszedtem a megfelelő verziót a Panda oldaláról, mert az enyém még a régi XP/Vista support-os volt. Olyat is hallottam, hogy a 64 bites Windows7 hibásan lett feltörve, ezért akadnak-fagynak vele bizonyos dolgok. Ha őszinte vagyok a Panda nem fagyott, hanem amíg le nem töröltem, addig megállta az egér/egész rendszer, majd pár másodperc után újra beindult és megint megállt. Na ez a nem semmi, ezért inkább leszedtem.

    Most ott tartok, hogy 2 hónapig kapom még a frissítést a Pandától. Ha lejárt, vagy meghosszabbítom még 1 évre, vagy veszek egy Norton antivírust. Ezek után nem sok bizodalmam van a Pandával, hisz hiába volt jó az üzletben, ha otthon meg folyamatosan szívok vele :W . Tört/ingyenes vírusírtót nem nagyon akarok, ezért a Norton Antivirusban gondolkodom. Vélemények?

    [ Szerkesztve ]

    Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce

Aktív témák