Hirdetés

Aktív témák

  • BenJoe80

    senior tag

    válasz zka67 #26104 üzenetére

    Szia zka76!

    Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítségedet... beállítottam amit mondtál és megy minden szépen. Azért csak normálisabb így... olyan volt VMR-el mintha kisebb felbontásban futott volna a film. Viszont amióta beállítottam az EVR-t megint tökéletes minden.

    Viszont szerintem akkor ez nem is inkább annyira szoftver függő mint inkább hardver függő. Nekem most két gépem van otthon, mindkettőn Win7 és u.a. a KMPlayer. Az első egy régebbi gép (ASUS P5GD1 Pro, Intel Pentium 4 3.2GHz Socket 775, nVidia EN 8600GT 256MB DDR3) és minden külön beállítás nélkül működött, míg a másik egy újabb (Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Black Edition AM3, ATI Radeon Sapphire HD5770 1GB DDR5) ott meg nyűgösködött. Szóval szerintem az újabb videó-kártyák (vagy alaplap és/vagy proci vagy mit'tom én) kavar inkább be és nem a Win7.

    A Zoom Player amt írtál - most megfogott... meg nézem közelebbről...

    Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet! :R

    Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

Aktív témák