Hirdetés

Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Fire/SOUL/CD #29811 üzenetére

    Kösz. Egyébként egy Laptopról van szó nem lehet ilyeneket állítani. De mindjárt hülyét kapok, nem volt még laptopom, de kezdem megutálni.

    1.: keresztkötésű kábellel az istennek nem akarják látni egymást (asztali xp 32 bit, meg win 7 64 bit notebook)
    2.: felment win 7-et feltettem. Gondoltam wifi-n összekötöm a két gépet, de nem találom a wifi-t a laptopon! :W Hiába kapcsolom be a funkció gombot, semmi visszajelzés hogy most van e vagy nincs, vagy mi fasz van.... (funkció gombbal lehet kibe kapcsolni a wifi-t de erről se kapok visszajelzést csak ugyan úgy világít az a kib. lámpa!) Win7-ben meg nincs ilyen egyértelműen hogy vezeték nélkül hálozat vagy mi, csak ez az überfelhasználó barát súgós nyavaja, nem lehet valahogy classicra áttenni hogy mutassa az elérhető wifi hálózatokat és pont? Nagy nehezen megtaláltam az eszközelőt, volt ott egy fel nem ismert hálózati vezérlő, meg PCI busz, gondolom az lesz ad. Win7 augusztusi frissítésű, úgy hogy ez nem lehet gond.
    3.: :Y Itt meg hajamat kitépem, egy száz x k-s laptop és egy k.va dvd drivert vagy mifaszt nem tudtak hozzá mellékelni?? esetleg beépített flash driver vagy f. tudja, mert azon kívül hogy a win7 felment semmi szar nem települt rá, egy webcamerát nem tudok előhozni!! Egylátalán hogyan, meg honnan?? Ez hogy szokott működni notebookoknál? Ez így normláis hogy nekem kell kitaláni hogy hoppá valami hiányzik, lehet hogy még kéne valami mert kb. semmi nem működik? Vagy csak direkt szivatás: "op rendszer nélkül nem előre "fizetett" win7-es oprendszert vettél? nesze neked, sz*jál!"
    Felmentem a gyártó oldalára, ott serial számokkal meg egyesével kiválsztaható featur-okkal szivatott, de végre eljutottam, erre dobott magyar oldara hogy error innen fog menni. Hun oldalon meg csak pörög a k.va driver download de semmi!! nem tudom leszedni :W Ez agyrém! [link]

    free your mind

Aktív témák