Hirdetés

Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz mdk01 #30487 üzenetére

    Ha ilyeneket csinál a gép, hogy dll fájlokat nem talál, akkor vagy újra telepíted a programot, vagy az egész windows-t. A programokat ha újra rakod lehet hogy megjavul, lehet hogy nem. Ezért szerintem egy tiszta telepítés nem árt neki. Amúgy a win 7 már 20 perc után használható, nem kell oda 1 hét. (nekem pl 1,5-2 óra és minden fentvan, minden beállítva. ;] ) Na mindegy, nekem ilyen ötletem van, ez van.
    Ezt azért mondom, mert annó nekem xp alatt is volt már egyszer kétszer ilyen dll fájlokat nem találok dolog, és bárhogy telepítettem újra a programokat, nem akartak működni, ha meg ment, akkor meg hibával elszált. És ha ilyet látok, akkor inkább tiszta lappal indulok és újra rakom a rendszert és igyekszem nem szétbarmolni, vagy ugyan azt elkövetni, amiért újra kellet tennem a rendszert.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Aktív témák