Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Reaper04 #31447 üzenetére

    Hali!

    A hálózati és megosztási központ rész vonatkozik rád, úgy legyen beállítva

    Vicoo
    Rád is vonatkozik a fenti rész, remélem segít

    creed30
    Mindkét helyen felesleges, mert ha a rendszernél állítod át, akkor az globális érvényű, mindegy hogy milyen user van bejelentkezve, ha meg csak Te "egymagadban" vagy user azon a gépen, akkor meg felesleges a globálistól eltérni, pontosabban ugyanazt megadni a userre külön...De ha már így csináltad, az nem gond, maradhat...

    VIPowER
    Nem lehet uninstallálni, ha ez a kérdés lényege. Legegyszerűbb leformázni azt a partíciót, de esetedben m ivel vannak rajta értékes adatok, ezért ez nem játszik. Első körben indítsd el az XP-t csökkentett módban és onnan próbáld a W7-hez tartozó könyvtárakat/fájlokat törölni. Bevallom ilyet még nem kellett csinálnom, ezért nem vagyok 100%-ig biztos benne hogy sikerül, még így is előfordulhat, hogy hozzáférés megtagadva üzenetet kapsz. Ha ez a szitu, akkor valami Linux Live CD-ről bootplj be és azzal takarítsd le. Ha ez megvan, akkor még az indítómenüt is rendbe kell rakni, mert most ha jól sejtem, akkor a W7 készített, azaz külön választható, hogy XP avagy W7 induljon.
    Annak a rendbetételéhez az EasyBCD progit használd.

    Mivel ilyet nem csináltam, ezért ez csak pusztán egy lehetséges elméleti megoldás, semmi nem garantálja a sikert illetve lehet, hogy az XP sem fog elindulni, úgy hogy csak saját felelősségre!

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák