Hirdetés

Aktív témák

  • addikt

    Egy apró, ám roppant idegesítő problémám akadt a könyvtárakkal. (nem mappákkal, hanem a library funkcióval)

    Minden könyvtáramban (videok, zenék, képek stb) kb 2-3 mappa van bemountolva és úgy vannak rendezve, hogy ha rákattintok egy adott könyvtárra, akkor minden bemountolt mappa tartalma külön oszlopkban jelenik meg. Felül a mappa neve, alatta egy oszlopban a mappa tartalma ABC rendben, majd következő oszlop, következő mappa stb remélem érthető.

    Ma véletlenül kitöröltem a video könyvtár tartalmát. Gyorsan újramountoltam a mappákat, viszont most valamiért az istennek sem akarja megjegyezni a fent leírt formátumot. Nagyon gyarkan használom az adott funkciót és már nagyon megszoktam, ahogy volt eddig szóval roppant zavaró a dolog.

    A többi könyvtár továbbra is jó. Sőt amennyire emlékszem, ott nem is kellett semmit állítgani anno amikor megcsináltam őket, alapból ilyenek voltak.

    A videok viszont egyáltalán nem akar jó lenni, pedig már mindent megpróbáltam. Ha lista nézetre teszem a mappákat, név szerint rendezem majd "hely szerint" csoportosítom, akkor pont úgy néz ki, ahogy ki kéne nézzen. De ha elkattintok és visszamegyek, akkor átállítódik. Egyáltalán nem jegyzi meg. Igazából a lista nézet megmarad, sőt még a hely szerint csoportosítás is, viszont nincsenek külön oszlopokban a külön helyről származó dolgok. Ha újra hely szerint csoportosítom, akkor szétpakolja őket, ahogy kell, de ahogy elkattintok megint elfelejti.

    Remélem ez így érthető volt, remélem tud valaki segíteni, mert teljesen megőrjít a dolog.

    [ Szerkesztve ]

    ''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Aktív témák