Hirdetés

Aktív témák

  • sladka_pani

    aktív tag

    válasz sfdrakex #36303 üzenetére

    Úgy néztem a folyamatokat, és kb. amik ott vannak abból kijön a rendszer által lefoglalt ram mennyisége, de az az előre töltött prefetch vagy mi az a 1200-1300 MB miért nem szabadul fel? Az talány marad. Bár lehet játékoknál felszabadul (közben hogy tudom megnézni? ha lerakom tálcára mikor fut már nem azt az értéket mutatja), de akkor miért akad be egy szaros CS 1.6, amit P3-as gépen tolok gond nélkül? :/
    Sajnos másik rammal nincs lehetőségem kipróbálni, de memtestet futtattam 1 éjjelen keresztül, elvileg nincs baja.
    Vírusírtókkal meg ilyenekkel nem akarom teleszemetelni most a gépet (éveken keresztül tudtam netezni, most se nézek meg más oldalakat:) ), tudom már olvastam valahol irtad, hogy az első netre kapcsolódással is jöhet be valami, de én ezt kizárnám, illetve XP-vel ilyen gond nincs, más géppel se Win 7-el.
    Ami még fura, hogy WMPlayerrel bármilyen filmet nézhetek gond nélkül NULLA szabad memóriajelzés mellett is, gondolom mert az windows alkalmazás és előre bevan töltve hogy használjam vagy nem tudom miért. De azt meg nem szeretem, mert mp4 videót nem minden esetben játsza le, és a feliratkezelése sem a legjobb. A Divx Plus lejátszó ennyire sokat zabálna, hogy nem elég neki a ram?
    Most a kérdés: váltsak lejátszót inkább, vagy várjak még? Mert már egy ideje hozzámnőtt és megvagyok elégedve a DivX-el. Asztalin meg egyenesen jól megy ez a player, jobban mint a WMP.

    ...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...

Aktív témák