Hirdetés

Aktív témák

  • Spirit

    őstag

    válasz Sub-ZeRo #37619 üzenetére

    A következő hozzászólásomat sem olvastad el. Ha nem érted, hogy mi a probléma, akkor ne írj kérlek. Röviden arról van szó, hogy ha az egér jelet küld a gépnek, akkor a procit dolgoztatja valamilyen driverhiba/bug/usbvezérlő hiba miatt, ami a cpu limites játékokban fps csökkenést okoz és a cpu-t használó benchmarkokban sebességet vesztek.(pl. SuperPI 1M teszt 33mp, egeret mozgatva 46mp.)

    Call of duty 2-ben nem ritkák a 400fps-ek manapság DX7-ben.
    "A 150 fps meg teljesen alap, mert ha mozogsz, akkor már nem egy kiszámolt képet kell megjeleníteni, hanem olyat amit még nem számolt ki." - Még mindig nem érted... Ha egyhelyben állok, VAGY ha a buillentyűzettel mozgok, vagy ha más embert nézek, ahogy játszik akkor 300 alá nem esik az fps..SOHA. Ha az eget nézem, akkor akár 600-700 is megvan. De amint az egeret is mozgatni kezdem, 200 fölé még ég felé nézve sem megy. Ha egy 2 centis szakaszon rángatom oda-vissza az egeret, a kamera alig mozog(low sensitivity), mégis beesik az fps. Viszont az adott jelenség gépenként változtó mértékű. Sőt, neten keresgélve más egértípusokkal, más hardware-el is sokaknál jelentkezik a probléma.

    Mellesleg nem az érdekel, hogy a Cod-ban mennyi fps-em van, de akár egy szerkesztő programban, bármiben is lassabb emiatt a gép, bár nem annyira látványosan. Egy szó,mint száz, ez egy rohadt egér ne egye már meg a cpu harmadát, felét.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák