Hirdetés

Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz J.J. András #39447 üzenetére

    Azért vegyél, mert ez a számítástechnika. Ha nem tetszik, mehetsz legózni, kertet ásni stb. Nem mi mondjuk meg, hogy mit akarunk használni ehhez a rendszerhez. A gyártók azt mondják, hogy eddig támogatva van, utána nem lesz. És nem tudsz vele mit csinálni. Nekem is van 8 éves szkennerem, ment is a 32 bites 7-en nagyon szépen. De a mustek azt mondta, hogy ő ennek a szériának nem csinál 64-es drivert. És nem csinál, csak azért, mert van újabb, vedd meg. Lesz@rja, hogy neked működik e vagy nem. Ha használni akarod, akkor vagy imádkozol, hogy az xp/vista drivert megegye, ha nem jön be, akkor még jöhet a nagyszerű találmány, az xp mod. Azért én meg nem rakom fel, hogy 1 évente 2 alkalommal szkenneljek. Inkább veszek 10k-ért egy újat és még 2-3 rendszeren keresztül támogatva lesz. Ez a számítástechnika. Vagy fejlődsz te is, vagy maradj egy régi öreg rendszernél és azt használd.

    Hát hidd el, lehet közel úgy szól úgy egy új HD alaplapi lassan, mint a te karid...

    A cuccokat én magam veszem, nem más. Tudod, dolgozni kell, meg ilyenek.
    (A G25-met kb 2-3 éve vettem nyári melóból. Akkor mondjuk rossz idők jártak, mert 2 hónapot güliztm érte, hogy 60-at kiadjak egy kormányért. De megvettem, mert össze szedtem rá a pénzt.Előtte való 2 évben, 11 napot dolgoztam ezért a pénzért. És ott 3 hónapot nyári melóztam.)

    Van szabad választás jog. Vagy a régit tartod meg és nem használod, vagy veszel egy újat és örülsz, mert van ami a recsegőkön kinyom egy kis zenét.
    Itt ez a szabad válsztás.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Aktív témák