Hirdetés

Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Fire/SOUL/CD #44100 üzenetére

    Ismerem ezeket a dolgokat, és minél jobban ismerem a Windowst, annál szívesebben használok Linuxot. Per pill csak pár játék, meg az Atisok driver készítési hozzáállása tart itt.

    A registry úgy katyvasz, ahogy van. Néztem anno ilyen realtime változás kijelzőt, gyakorlatilag egy egérkattintás egy ikonon valami 40-50 bejegyzés átírását okozza.

    A szolgáltatások letiltása sem vezetett többnyire jóra. Persze van 1-2, ami tényleg fölösleges.

    A windowsnál kell a defrag, meg pl. ccleneres pucolás, iszonyat szét tudja tördelni és szemetelni a fájlrendszert maga alatt...
    Ami az egész Windows koncepcióban zavar, hogy nekik hülyékre van szükségük.
    Pl. win7 újdonságai: mindegy hova telepíted, az lesz a C meghajtó, mert a windowsnak a C meghajtón a helye, és kész.
    Aztán alapból elrejti az "ismert" fájlkiterjesztéseket, hogy szegény usernek még azzal se keljen foglalkoznia, hogy az a kép jpg v. png vagy mi a tök...

    Most itt van ez a drága W7, egy rakás frissítés. SP1 után még mindig nem tudja újragenerálni egy képfájl előnézeti képét szerkesztés után. Vagy pl. megnéztem pár mappa dátumát, előbb lettek módosítva szerinte, mint létrehozva. Állítom, hogy az életben nem fogják ezeket kijavítani.

    Visszatérve bsodra, mivel nem néztél utána pl. googleben a hibakódnak, nem lehet kijelenteni, hogy mi okozta. Nyilván a solutonak van hozzá köze, de ez közel sem biztos.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Aktív témák