Hirdetés

Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    válasz Sub-ZeRo #47303 üzenetére

    Hát erre kössetek görcsöt! Itt az én ismereteim kimúltak, de win7 guruk hátha még tudnak tippet adni. Megjavult magától! :Y
    Én max. annyit nyúltam a rendszerbe, hogy alvó állapot kezdeményezését 30percől 45-re tettem, de ennek nem kellene hogy köze legyen a nem ébred fel problémához, mert:
    1. Egyéb időzítéseimnél a fontosabb adatok: HDD=soha ne kapcsoljon ki, képernyő 20perc volt.
    2. Probléma akkor is előjött, ha kézzel (Start menü) küldtem aludni.
    Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy ha a beállított idő küldi aludni, mi történik, de szerintem nem kellene másként viselkedni, mint amikor kézzel indítom mindezt.

    Visszagondolva: akkor vettem észre a problémát, amikor elindítottam egy EsetSmartSecurity víruskergetést és otthagytam a gépet, ő meg szépen elaludt.
    (Ez is megérne egy külön kérdést: miért szunnyad el a win7 víruskeresés alatt :F )
    Felébreszteni már csak tápkapcsolóval (vagy a házkapcsoló sokáig nyomva tartásával) tudtam, viszont ekkor jött a szokásos képernyő: "helytelenül lett leállítva, blabla," én meg itt minden esetben a win normál módú indítását választottam.
    Aztán kísérleteztem párszor, üresjáratban (nem futtattam semmit, csak amit a win magától), kivártam az elalvás időt, vagy "kézzel" (Start menü) elaltattam.
    Az eredmény az amiért írtam: nem ébredt fel. Win helytelen leállítása után minden esetben a win normál modú indítását választottam.
    Mára, amikor tovább akartam kísérletezni, megjavult (igaz csak kézzel kezdeményezve az alvást próbáltam)

    Van ötletetek, javaslatotok, hogyan tudnám kideríteni mi történt? Már csak azért, hogy többet ne legyen ilyen és ne kérdezzek :D

    [ Szerkesztve ]

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Aktív témák