Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz moonman #6716 üzenetére

    Félre ne értsd, egy pillanatra sem vontam kétségbe a tudásod, sőt, kifejezetten hasznos cikkeket szoktál írni, amikből én is sokat tanultam, és ajánlgattam másoknak. Remélem nem tűnt úgy, hogy téged fikázlak. :D Azért hittem, hogy van valami "kötődésed" a céghez, mert többnyire pozitívan nyilatkozol a Ms termékek egyes szolgáltatásairól, ezenkívül meg nagyon alaposan ki szoktad vesézni a Microsoftos témákat, amikből az látszik, hogy az átlagos júzereknél jóval több információt szerzel be, elemzel, tesztelsz, de akkor ezek szerint simán "csak" egy mások számára is hasznos hobbi. :)

    A defragolás téma tényleg érdekelne: kifejezetten érezhetőnek tartom a "kényszerített" (nem automatikus) lemeztöredezettség-mentesítést pl. Slow Optimize funkcióval MyDefrag segítségével. Azt persze nyilván elfogadom, hogy az NTFS esetén jóval kisebb szükség van a defragra, mint a korábbi fájlrendszereknél, de közel sem tartom feleslegesnek. Bár Te sem ezt állítod, hanem azt, hogy "csökkent szükség van" rá.

    Igen, sajnos a jobb klikkes menü és az egyéb említett problémák szerintem is nagyobb gondra utalnak, csak számomra egyelőre érthetetlen a dolog, mert általában tisztában vagyok a gondok körülbelüli forrásával, de jelen esetben nem. De majd körülnézek, megpróbálok rájönni. :K
    Ez a "Próbaüzem" dolog, amiről meg korábban írtam, még inkább érthetetlen, legális oprendszer birtokában. :F

    Amúgy írhatnál gyakrabban is a topicba, akkor sűrűbben nézegetném. :P

    Sk8erPeter

Aktív témák