Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz #65675776 #6729 üzenetére

    Hmm, lehet, ennyire nem mélyedtem bele a dologba, hogy ezt támogatja-e a VLC. És ez mennyire jelent durva minőségbeli különbséget? :F
    És mi a helyzet az MPC:HC lejátszóval vagy a GOM Playerrel?
    Ezek szerint amúgy Te sem pártolod az integrált codecekkel rendelkező lejátszókat?
    Akkor mi számít "jó" lejátszónak? Mert hogy a Windows Media Player számomra nem számít annak, az is biztos. És szerintem ezerszer idiótább beállításai vannak, mint mondjuk a VLC-nek... :D Főleg, hogy alapból nem képes avi-k hozzárendelt feliratlejátszására, ahhoz is trükközni kell, ne má'... :D Többek közt ezért szeretem a hordozható lejátszókat, mert nem kell külön szarakodni a kodekek telepítgetésével (így tényleg csak olyan kodeket kell felraknom a gépemre, amit amúgy is gyakran használok, esetleg videószerkesztésnél, vagy egyéb miatt van rá szükségem, nem kell bajlódni olyan kodekek felrakásával, amik igazából egy-két, talán évente megnézett videóhoz szükségesek), meg a feliratok lejátszásával. Megy, és kész.

    (#6752) Morden24:
    "Egyébként miért olyan nagy para a codec pack?"
    daa-raa itt megadta a választ, 2. mondat. Én se szeretem, ha egy kodekcsomag teleszarja a registry-t akár tök felesleges dolgokkal is, amikre az életben nem lesz szükségem. :N Ezenkívül meg már nem egyszer szoptam meg az ilyen-olyan neves kodekcsomagokkal, amiket Te is később említesz. Azóta nem élek ilyenekkel :D, ha van egy-két kodek, amire ténylegesen szükségem van, akkor azokat felpakolom, nem olyan nagy cucc.

    Sk8erPeter

Aktív témák