Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    válasz geprombolo #10605 üzenetére

    geprombolo:
    A "ne legyen lapozófájl" gomb jobbján ott van a Beállítás gomb, azt ne felejtsd el megnyomni.
    Igen, ez a gomb elég zsivány, nem azonnal sikerült rájönnöm ;) Viszont ennek ellenére se szokta megcsinálni a kettőből négy gigás swapot, csak néha. Most van csilliárdnyi helyem a "cén", meglássuk, hogy mi sül ki a dologból néhány reboot múlva. Gyanítom annyi volt csak a baja, hogy az előző szessönben létrehozott swapet az újban már valamiért nem tudta használni, ezért készített magának egy újat és csak *ezután* törölte a régit...

    Keress olyat, ahol több helyed van
    A swapnek legjobb helye itt van, mivel a többi winyó hol bent van, hol nincs, ennek a winyónak a második partíciója meg adat, így ott nem figyelem, hogy mindig legyen ennyi hely, itt meg rá van szánva... rá volt eddig is, csak a hét megette :D XP nem problémázott akkor se, ha mittomén 50 mega hely volt a partíción, akkora swapet használt, amit beállítottam neki... no mindegy, majd hozzászokok.

    A windows/temp mappába szinte semmi nem dolgozik
    A tempeket is kiismertem már, viszont a windows\ összevissza könyvtárait ezen felül nem sikerült kitanulmányoznom... ebbe a tempbe leginkább a silverlight szokott hagyni némi szemetet (félbefagyott videodarabokat), de néhányszáz megától többet még nem találtam itt, mintahogy most se volt csak 17 mega.

    agressiv:
    A legtöbb ember annyira igénytelen, hogy az sem tűnne fel nekik, ha 20Hz-en menne a monitor, a maradék meg azt sem tudja mi az a képfrissítés.
    Nemtom, nekem a mozik képe se rossz, és néztem már LCD tévén blurayt, az se volt az... mindkettő 24Hz :P

    Butcher-HUN:
    Nekem XP alatt voltak kék halálok... gyári XP-vel :P Valami bug volt benne, amit az installer nem vett észre (gondolom valami nem tömörített fileban). Jópár évig (több reinstall után is) stabil volt, aztán egyszercsak valami programok úgy updateltek, hogy jöttek a kékhalálok sótra. Egyszerűen nem tudtam rájönni a hibára... A dolog egy tök más forrásból beszerzett lemez átírásával mintha elvágták volna, megszűnt.

Új hozzászólás Aktív témák