Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz #41133696 #11210 üzenetére

    1. Majd akkor lenne értelme egy hivatalos álláspontnak, ha lenne MS szoftver a feladatra és akkor nem lenne szükség egyéb alkalmazásokra (az meg nem járható út a legtöbb felhasználónak, hogy angol WAIK leírás, a 1G feletti WAIK csomagot telepítse pár darab, pár száz Kbyte-os progi miatt, meg az OS-t indítgassa ilyen-olyan módban, meg kilométeres parancssorokkal dolgozzon) Az MS ne hivatalos álláspontot írjon, hanem egy programot.

    2. Kizárt dolog, hogy az OEM-hez van MS Support, mert vagy a gyártóhoz fordulhatsz(pl előtelepített gépeknél) vagy a forgalmazóhoz/bolthoz(ahol vetted az OEM lemezt)
    Nem az a suppor-t, hogy Te felhívod az MS-t, hanem ez: [link]

    Jelen pillanatban egyedül azok tudnak legálisan beszerezni eredeti ISO-kat, akik Ultimate felhasználók. Ha más verziód van és még ráadásul magyar is, akkor nem tudsz sehonnan letölteni magyar ISO-t, mert még a hivatalos MS partner sem méltóztatik kirakni, ahol meg megtalálható (MSDN/Technet) na oda meg megint csak csengetni kell...

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák