Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Borgi

    aktív tag

    válasz sladka_pani #14114 üzenetére

    Hi,

    Nekem volt ilyen gondom már, asszem 200 giga ment a levesbe, a probléma az, hogy a PM nem tudja kezelni a win7 rendszerü ntfs-t és elbarmolja, getdataback-et én is próbáltam (PM normál helyzetbe 1 pill alatt helyreállítaná de ebben az esetben ő okozta), látott is mindent de visszaállítani nem bírta mert hogy a particiók szerinte töredezettek (7K-t csengettem érte hogy visszaállítani is tudjon... azóta se volt telepítve sehova)... ami igen érdekes, szóval végül átnéztem mim is van abban az adatmennyiségben és rádöbbentem hogy a 200 GB ból 1,5 gb nem volt meg máshol, a többi még 2 helyen (nem véletlen) így csak megformáztam és azóta is happyn használom PM nélkül a gépet.

    Bár azóta az a vinyó már nincs használatban eredeti formályában bár müködő win7 rajta van még, kapott egy usb 3.0-ás házikót és teletömbe van sorozatokkal. A rendszer profól ultimate-re és 64 bitesre nőtt, illetve egy SSD re és tárnak mögé egy 1,5 terás vinyó került.

    Tanúlság, hogy PM -et el kell felejteni win7-es környezetben, amíg nem jön ki egy olyan verzió, pedig a legjobb progik közé tartozik.

    üdv,
    Borgi

    Resistance is Futile!!

Új hozzászólás Aktív témák