Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Cola111 #14187 üzenetére

    1. Ha van újabb VGA driver, akkor próbálkozz azzal
    2. Néha az is okoz ilyen problémát, hogy a laposokban (a BIOS-ban) engedélyezve vannak bizonyos energiavezérlési szolgáltatások és azok nem jól végzik a feladatukat. Ezek a szolgáltatások állítgatják a CPU feszkóját/órajelét ill. a melegedéstől függően a ventik fordulatszámát is. A probléma az szokott lenni, hogy pl egy video lejátszása a CPU számára nem kihívás manapság, pár százalék kihasználtság mellett elboldogul a video kikódolásával, viszont ez miatt, a rosszul működő energiavezérlés nem ad több "kraftot", mondván elég ami van. Szóval (bocs a hosszabb bevezetőért) a lapos BIOS-ában kapcsold ki az ilyen energiavezérlést, egyből maxon fognak menni a ventik és a CPU is a rendes órajelén fog ketyegni és úgy próbálkozz a videólejátszással, hátha csak ennyi a gond
    3. Adobe Reader-t uninstalláld és telepíts egy Foxit Reader-t, mert az Adobe amúgy is egy igen méretes lomha dög...

    hackeeeee
    Elképzelhető, de ahogy írtad is, szigorú szempontok alapján minősítettem a progikat a tesztben (pl az már bukta, ha utólag kell javítást indítani) illetve SSD-re van kihegyezve a teszt. Egy biztos, legközelebb használd a Macrium Free-t és tökéletes eredményt kapsz, utólagos bűvölés nélkül. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák