Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akoska23

    aktív tag

    Sziasztok!
    Problémám nagy remélem van megoldás.
    Adott egy szűz gép valószínüleg a végét járó optikával. Ma szereztem gondoltam ha már a gép bírja felrakom rá a 64bites Ultimate-t Fel is szenvedte magát 3,5!! óra alatt (ebből gondolom az optika nincs a helyzet magaslatán de javítsatok ki ha tévedek) sajnos mint kiderült a wifi stickemhez nincs 64 bitre driver. Mivel kettépartícionáltam a HDD-t ezért hirtelen ötlettől vezérelve a D partícióra windows alól pendrrive-ról fetelepítettem a vészhelyzetekre tartogatott 32 bites Home Premiumomat. A kérdésem: Hogy lehetne az első 64 bites telepítéstől úgy megszabadulni hogy magja sem maradjon és a 32 bites tökéletesen megmaradjon indításkor pedig ne kérdezzgesse mit akarok indítani. Az nagy baj ha sikerül leszednem akkor a D marad a rendszer meghajtó? Csak ne írjátok telepítsem újra mert újabb 3.4-4 órát végigcsinálni fájna. Van megoldás?
    (és mielőtt azon gondolkodnátok miért nem elsőnek is a pendrive-ről telepítettem hát azér mert nem akar róla bootolni pedig látja a bios ki is lehet választani a windows eggyik programjával csináltam a boot pendrivét de mégsem jó csak win alól :F )

    Segítsetek. Köszönöm

    A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

Új hozzászólás Aktív témák