Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GEPESZ66

    veterán

    Az újratelepítést követően felfrissítettem a rendszert.
    Később felraktam az ATI Catalyst-ot, majd rögtön a Flash Player-t, s ezt követően a Youtube-n megakartam nézni egy videót, s kékhalál lett.
    Egy kicsit megijedtem, hogy friss rendszernél mi lehet a probléma.A friss rendszer feltelepítése előtt sem volt soha kékhalál,illetve más programot sem telepítettem most még.
    De úgy tűnik, az volt a baj, hogy az ATI telepítését követően a gép nem kért újraindítást, s miután felraktam a Flash Playert, s így megpróbáltam lejátszani a videót, valami nem tetszett neki. Azóta a gép újraindulását követően több videót is próbáltam lejátszani, s minden rendben van, nem volt kékhalál.
    Azt hiszem, mindig tanul valami újat az ember!
    A másik gépem néhány hónappal ezelőtt valami egér probléma miatt produkált többször kékhalált. Kicseréltem az egeret, s azt követően megszűnt a probléma.Nem volt egyszerű rájönni a hiba okára.
    Előtte fél évvel pedig az NVIDIA driver okozott kékhalált. Utánna olvastam, s írták is, hogy az új driver-nél valami időzítési probléma van, s az okoz ilyet. Egy korábbit felrakva szintén megszűnt a probléma. Itt is volt mit agyalni, mire rájöttem a hiba okára.

Új hozzászólás Aktív témák