Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyek2

    senior tag

    Sziasztok!
    Sajnos nem tudom melyik topikba írhatnám problémám, mert a porgramnak amivel meggyűlik a bajom, nincs topikja.
    Mirillis Action!
    Ez ugyan az mint a fraps, csak HD minőségben vesz fel videókat, és oly csekély gépigénye van, hogy egy játék sem akadt be tőle az aktuális beállítások mellett.
    Autós játékban (Split second) vettem fel 1-2-3 videót, de már ott jelentkezett a problémám, miszerint az F9-es videórögzítési gyorsgombot nem érzékeli a program. Nem úgy kell érteni hogy az F9-et, hanem magát a rögzítési parancsot.
    Ez a problémája főleg DmC, és Crisys 3 alatt mutatkozik, ugyanis meg se nyikkan.. korábban második, harmadik gombnyomásra elindult, de már azt sem... Hiába adok másik gyorsgomb kiosztást, nem érzékeli....
    Ami furcsa, hogy még az eleinte elő-előbukkanó FPS-t kijelző ablakocska sem nyílik már meg.
    Ami viszont a legfurcsább, hogy képernyő módban engedélyezett a felvétel (de ugye fenti problémák miatt nem lehetséges) a game módban viszont inaktív a felvétel gomb. Akát fut játék a háttérben, akár nem, inaktív.
    Nem is foglalkoznék sokat a programmal, törölném a francba, de szomszédomnak meg tökéletesen működik minden funkció... :O
    Próbáltam 1.21 és 1.13-as verziót is. (regisztrálva mindkettőt) Ugyan kutya....
    Könyörgöm valaki segítsen, mert eldobom az agyam...
    Fraps-ot is felraktam, de nem jó az sem. Egyrészt beakad a játék, másrészt a felvett videóban elcsúszik a hang.... Önmagában veszett ügy.

Új hozzászólás Aktív témák