Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz elodman #34799 üzenetére

    Tobb eszkoz? Termeszetesen. Az xp pl. nem kepes ahci modban beallitott hdd vezerlovel mukodni, csak a regebbi modban. Ssd-t hallomasbol sem ismeri, nincs benne trim parancsa, ezert akinek ilyen van, az semmikepp se hasznaljon xp-t. Alaplapra integralt halo, hang,satboobi vezerlokbol is sokkal tobbet ismer a hetes, de peladaul az usb3-hoz mar kell neki gyartoi driver. A nyolcas azt is felismerte kulon driver nelkul.
    Es persze ott vannak az olyan hatterbeli dolgok is, hogy az xp teljesen mashogy (ha egyaltalan vaahogy) all hozza a tobbmagos processzorokhoz, es az elmult 12 evben megjelent osszes hardverbeli fejlodeshez. Az egy dolog ugyanis, hogy elindul, de hogy optimalisan hasznalja-e, az mas kerdes. Xp eseten nem erdemes 64 bitesverziorol beszelni, marpedig manapsag a 4-8 giga memoriak altalanosnak mondhatoak, igencsak szukseg lenne a 64 bites oprendszerre.
    Ma mar eszembe nem jutna xp telepito cd-t elovenni, es a nyolcas helyett is csak azert a hetest hasznalom, mert a nyolcasnak van nehany olyan hulyesege, amivel ne, birok kibekulni.

Új hozzászólás Aktív témák