Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    "az MS most teljes erejével a Windows 8.x vonalat erősíti, amely ráadásul erősen indokolt is, mert komoly tömegek nem váltanak át a 7-esről. Tehát csak maga ellen dolgozna a cég, ha nyomatná a Windows 7 szekerét is."

    Ebből kiindulva felmerült bennem ismét a nagy kérdés...
    Csodálkozom, hogy sokan mennyire bíznak a Win frissítésekben és hogy az mennyire sürgős és fontos, mert, aki nem teszi, annak zombi lesz a gépe a sok rés miatt. Főleg XP-t támadják most ezért sokan, mert nem lesz hozzá frissítés, ezért azonnal ki kell dobni a rendszert. Sokszor csak mosolygom ezeken a hozzászólásokon, de azért vannak bennem kételyek, hogy valóban ennyire fontosak a Win frissítések?
    Most, hogy ennyire erőltetik a Win8-at, elakarják nyomni az XP-t (akár egy hibás véletlen update, fél órás 100% CPU használat pár hónapja)
    Minden hónapban szinte ugyanannyi jön ki, de ezek tényleg igazán javítanak az adott rendszeren? A Windows mindig is egy szita volt, azaz millió rés, képtelenség lenne "betömni az összes rést". Egyes frissítések után (egyre gyakoribb) miért lesz lassabb a rendszer? Valóban érdemes minden esetben feltenni őket egy jól működő, gyors rendszernél? Biztos, hogy stabilabb, biztonságosabb lesz tőle? :U
    A Részt kíván venni a felhasználói élmény fokozása programban beállítást, ha kikapcsoljuk, akkor miért fut mégis folyamatosan a háttérben és küldi az adatokat az MS-nek? Feladatütemezőben ez jól látható. :)
    Szívesen meghallgatnék pár hozzáértő véleményt (nem kioktatást, csak véleményt, tanácsot)

    Kérdezném azokat, akik rendszeresen minden frissítést feltesznek, sosem érzékeltek rendszerlassulást, vagy bármilyen hibát utána? Van olyan gépem, amire szinte semmit nem telepítek, mégis egyre lassabbnak érzem (karbantartott rendszer) és már minden frissítést félve teszek fel (már amit engedek).
    Ti miket tapasztaltatok ezzel kapcsoltban?

    [ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák