Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz HZoli87 #42258 üzenetére

    Hát nálam sem okozott panaszt, de le volt írva, hogy azért mert x újraindítást megúszott a rendszer, nincs garantálva, hogy kitart a következő foltozó keddig. Windows 8.1 rendszeren én sem piszkáltam, ráadásul ott az egyik kérdőjeles KB szám a Windows 8.1 Update 2-é :D

    Ami miatt leszedtem Windows 7-ről, az főleg az volt, hogy azt a gépet a Nagyszülők használják. Szépen rendben be van állítva, hogy frissüljön magától és telepítse is magától a frissítéseket, de ez most egy olyan eset, amikor a rendeltetésszerű használat ellenére, a saját hibájukon kívül omolhat össze a rendszer, és ha nem vagyok éppen a közelben, akkor szívnak.

    A másik dolog pedig az, hogy nincs utalás egyelőre, hogy a Microsoft mikor és hogyan fogja rendezni a dolgot. Lehet elintézik annyival, hogy ők leírták, hogy hogyan kell eltávolítani aztán mindenki csinálja meg úgy. Ha meg valaki nem szedi le, akkor így járt. Lehet az is, soron kívüli javítás fog érkezni, de az is, hogy szeptember 9-én fogják megcsinálni. No és akkor még felmerül az a kérdés is, hogy a következő javító kedden, a javítás javítását fel fogja e telepíteni azokra a gépekre is amelyeken a hibás frissítés is fent van, vagy csak azok fogják megkapni, akik uninstallálták a hibásat?

Új hozzászólás Aktív témák