Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Doky586 #71609 üzenetére

    King Unique: Hát igen, de akkor a 10 is csak 32 bites marad. :D

    Félreérted a helyzetet. Ez egy kb. 14 éve belakott rendszer. Még apám vette a gépet, csak nem értett hozzá, hanem hagyta magát valami számtech cégre bízni, mer a mittomén milyen ismerőse akkor ott dolgozott és akkor ha az ismerős mondta, hogy ez a konfig jó lesz, akkor apám szerint az jó is lesz. Valami közel 300k-t költött a gépre, 150-ből tesómmal különbet raktunk volna össze több hozzáértéssel. Pl. a táp az fos volt, asszem el is füstölt az első 2 év alatt plusz a 4 slot ellenére, ami max. 4×4-et tud fogadni 2×2 giga ramot kapott a gép. És persze már akkor is volt a 7-ből 64 bites verzió, mert persze az eredeti lemezek is megvannak és szépen megszakértették, hogy 2×2 giga ram esetén jó lesz az 32 bites rendszerrel is.

    Szóval ez még akkor lett feltelepítve vmikor 10 környékén talán egyszer újra, én meg mostanában cseréltem ki az egész kóceráj alatt az alaplapot, csak a ház maradt, a vinyó, SSD meg az ODD.

    A ramokat később bővítgettem benne, most jutottam el a 16-ig. Amúgy az alaplap csak 8.1-ig támogatott, de papíron fut rajta a 10 is. Igaz azt csak USB-ről futtattam. A szívás rész, hogy bár van USB3-as portja, bootolni csak USB2-ről tud.

Új hozzászólás Aktív témák