Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz NZKK #10774 üzenetére

    Nem szeretném a személyeskedést feszegetni, de a lényeg, hogy elfogadtad a modern UI-t is olyannak amilyen, a telefonodat is ékezet nélkül (ami amúgy elég hihetetlen, a ~10 éves Siemens C45-ömön is volt ékezet). Most akkor? Szóval érted...

    A DOS és Win 3.1 után örömujjongva használtam a Win95-öt, utána a 98-at, XP-t, Vistát... az SSD-m is nagyon megszoktam újdonságként. Win7-et is boldogan használnám, mert próbáltam, de jelenleg rohadt drága. Rossz a definíciód az igénytelenségre. Bátran kijelenthetem, hogy a gyárilag kékre pakolt alkalmazások egyikét se használom, mert nem kellenek az alapfunkciós vackok, hanem mindenre megvan a jól bejáratott célszoftverem, amiket, ha jobbat találok, lelkizés nélkül lecserélek. Ez meg az igénytelenség ellentéte.

    Minden kocsiban látod a sebességet, üzemanyag-szintet, hibajelzéseket. Tökmindegy, hogy néz ki, számítógépes környezetben ez a skin. Nem kell hozzá benyúlni a kesztyűtartóba és speciális kézmozdulatokat tenni. Ha kocsit veszek, megválaszthatom, hogy automata vagy manuális váltót szeretnék... mondom, az autós hasonlat abszolút nem jó.

    t72killer: nem lenne baj a felülettel, ha gyárilag ki lehetne kapcsolni, Win7 menüvel. Tulképp csak leírtam a véleményem, igazad van, hogy ott a Win7. Arra lesz jó nekem a Win8, hogy olcsón Win7-hez juthassak, de azt sem érzem égetően fontosnak, a Vista Basic-kel is elvagyok, pedig használom a PC-t a játéktól kezdve a 3D tervezésen át az áramkör-szimulációig majd' mindenre.

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák