Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    A modern/metro vagy hívjuk bárminek az új felületet, nagyon jól lehet használni. Ugyanúgy mint a Win7-es start menüt vagy még jobban. Akinek meg ez nem megy, az tőlünk olyan programot használ helyette amilyet akar, de ide ne irkálja be folyamatosan 50Hz-enként! Windows 7-et is lehetett csicsázni mindenféle kinézet módosító programmal, a desktopot is teljesen át lehetett alakítani. Szóval ezt nem itt kellene megbeszélni. Egy modding topikba jobban elférne. Úgy tudom ez nem olyan topik. :)

    Hány csempe kell nektek a kezdőképernyőre? 60-70-100? Ne haragudjatok már meg, de a régi start menüben sem volt túl sok ikon kirakva. Volt pár, amit gyakran használtam, a többit begépeltem, vagy kiraktam asztalra. Itt ugyanúgy ki tudom rakni a menübe és sz asztalra is. Probléma?

    Modern style-os alkalmazásokat meg nem kell használni, senki se kötelez rá titeket. Főként hogy az érintő képernyőre van optimalizálva, de nem zavarja a produktív munkát egyáltalán.

    Sőt: A Storeban ott van a TuneIn app, egy ingyenes, internetes rádiókat streamelő alkalmazás. Tök jól megfér a Desktop alkalmazások mellett, és még szórakoztat is meló közben.
    Vagy ott van mondjuk a Tweetro app, amivel a képernyő egy részén állandóan látod a twitter üzeneteket.
    Vagy ott az IM+ alkalmazás, amivel összefoghatod az IM programokból az ismerőseidet és nem kell 10 féle IM alkalmazást nyitnod mellette.

    Szóval vannak tök jó desktop-kiegészítő alkalmazások már a Store-ban, és remekül használható a desktoppal együtt. :)

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák