Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GoDPlaYeR

    csendes tag

    Sziasztok!

    Bevallom őszintén, még nem volt időm minden hozzászólást végigolvasni, ezért elnézést ha olyat kérdezek, amire már korábban válaszoltatok.
    A helyzet úgy néz ki, hogy ma megrendeltem egy új laptopot. Mivel tudtam róla, hogy a Windows 8 Pro most kedvezményes áron megvásárolható online egy legális Windows birtokában, akkor úgy gondoltam szoftver nélkül kérem a gépet, mert 9000 Ft-ért mégiscsak jobban megéri. Most azonban jobban elmerültem a Windows 8 témában, és kicsit kétségbe vagyok esve... :Y

    A kérdéseim:
    - Ha van egy legális 32 bites OEM Windows XP-m, akkor le tudok valahogy tölteni egy 64 bites telepítőfájlt és azt utána installálhatom a teljesen "szűr" laptopra?
    - Amennyiben ez nem működik, megtehetem azt, hogy keresek (mondjuk a munkahelyemen) egy 64 bites Windowst futtató gépet amin megvásárolom és letöltöm a Win 8 Pro 4 bites telepítőfájlt? Ezzel kockáztatom a letöltéshez használt gép szoftverének "tisztaságát"? Fogom tudni aktiválni a Windowst az új laptopon?
    - Az azonosító (amennyiben van ilyen) ahhoz a gépez köti a Win 8 Pro verziót, amelyiken letöltik, vagy ahol először lett aktiválva?
    Kérlek segítsetek, mert szerdára itt a gép és nem szeretném csak a BIOS-t nézegetni! :R

    [ Szerkesztve ]

    Akinek nincsenek elvárásai, azt nem érheti csalódás.

Új hozzászólás Aktív témák